Verdienen met affiliate marketing

Verdienen met affiliate marketing

In plaats van een lening afsluiten, kan je in mijn  opinie beter opzoek gaan naar mogelijkheden om extra geld te verdienen. Hiervoor heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Je kan kiezen voor de traditionele bijbaantjes in een restaurant, winkel, oppassen en ga zo maar door. Maar ook verdienen met affiliate marketing is een voorhand liggende optie.

Structureel (veel) geld verdienen

Wil jij ook niet gewoon structureel extra geld verdienen? Een nadeel van de genoemde bijbaantjes is dat indien je niet werkt, je ook niks verdient. Het internet daarentegen gaat 24/7 per dag door. En waarom zou je hier geen gebruik van maken? Start gewoon met je eigen online business en verdien op die manier het geld wat je nu tekort komt.

Bouw iets waardevols op

Daarnaast is er nog een ander belangrijk voordeel om op deze manier jouw geld te verdienen. Je bouwt iets op waarvan je lang kan profiteren. Een goede affiliate marketing website vergt weinig onderhoud. Als het eenmaal loopt dan ben je met een paar uur per week klaar.

Hetgeen je hiermee kan verdienen ligt ook nog eens vele malen hoger dan wat je kan verdienen met een bijbaan.

Je bent geheel eigen baas

Ook ben je nog eens eigen baas. Je maakt volledig zelf jouw tijdsindeling. Er is geen baas die jou verplicht om op bepaalde tijden aanwezig te zijn. Ook op tijden dat het eigenlijk niet goed uitkomt

Ben je geen doorzetter, lees dan niet verder

Je dient echter wel een doorzetter te zijn. Met even een paar uur achter de computer te zitten ga je geen geld verdienen. Daar gaat gewoonweg tijd overheen. Je dient dus te beschikken over geduld en doorzettingsvermogen. Helaas is dat niet iets waar veel mensen over beschikken.

Ben jij echter wel een persoon met discipline en doorzettingsvermogen, dan kan je op deze manier voorkomen dat je een lening dient af te sluiten. Geld lenen kost geld, maar op deze manier ga je extra geld verdienen en hoef je geen hoge rente te betalen zoals bijvoorbeeld bij een minilening het geval is.

Dat is dan direct ook de reden dat mensen vaak zeggen dat affiliate marketing onzin is en eigenlijk een vorm van oplichterij. Indien dit ook jouw mening is, kijk dan eens op Google op hoeveel geld bedrijven uitgeven aan affiliate marketing. Maar ook wat de verwachtingen zijn voor de komende jaren hoeveel dit nog gaat groeien.

Online geld verdienen zonder technische kennis

Verdienen met affiliate marketing vergt absoluut geen technische kennis. Het is gewoonweg super eenvoudig. Als je een online training volgt, die je inmiddels in grote mate kan vinden, dan kun je direct aan de slag. 

Dan zal je direct zien dat het opzetten van een eigen website een fluitje van een cent is. Ook als je denkt dat dit een dure aangelegenheid is, dan kan ik je uit die droom helpen. 

Voor nog geen 15€ per jaar heb je al een volledige website online. En dit kan jouw bron van inkomsten zijn. Voor nu, maar zeer zeker ook voor later.

Een website met bezoekers is veel geld waard

Want vergeet niet. Een website met bezoekers en omzet is gewoonweg veel geld waard. Dus naast dat je nu geld verdient, bouw je ook iets waardevols op voor de toekomst. Verdienen met affiliate marketing is dus niet alleen gericht op maandelijks geld verdienen.

Je kan dan kiezen om gewoon met de affiliate website verder te gaan en daarmee maandelijks geld te verdienen, of je zet deze te koop en ontvangt in een keer een mooi bedrag. Hierbij kan je denken aan ongeveer twee keer de jaaromzet.

Verdien je met jouw website 500€ per maand, dan zou deze website dus zomaar 12,000€ waard zijn. En 500€ per maand verdienen met een website is echt niet zoveel. Dat kan iedereen. Jong en oud. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.